50 Yıl General Refet Bele Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin bireyleri olan öğrencilerimizi, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi amaç edinen, sürekli değişen, gelişen ve yenilikçi bir kurum olarak; demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgesinde örnek ve fark edilir bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuz; tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların; bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak; onları gelişen dünyanın gereksinimlerine yanıt verebilecek bireyler olarak hayata hazırlamak; insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetişebilmeleri için gerekli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için vardır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 353 4583

WEB - https://refetbele.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Tecerdağı Caddesi Pamuk Sokak No1 Kartal / İstanbul

Kütüphane Kitap Sayısı :1989
Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Yakınımızda Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi , Esentepe Taksi Durağı gibi bilinen yerler mevcuttur.

Adres - Esentepe Mahallesi Tecerdağı Caddesi Pamuk Sokak No1 Kartal / İstanbul

Ulaşım Okulumuz Kartal Anadolu Imam Hatip Lisesi´nin hemen yanındadır. E-5´den Kadıkoy veya Pendik yönünden: Metro Esenkent durağında inip KM34 veya Kartal-Esenkent minibüsüyle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı. Sahilden Kadıkoy veya Pendik yönünden gelenler Kartal merkezden Kartal-Esenkent minibüsüyle veya KM34 ile Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kartal ilçe merkezine 2 km mesafededir.